Het is alweer maart - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Claire Gerfen - WaarBenJij.nu Het is alweer maart - Reisverslag uit Mexico-stad, Mexico van Claire Gerfen - WaarBenJij.nu

Het is alweer maart

Door: clairecruise

Blijf op de hoogte en volg Claire

05 Maart 2011 | Mexico, Mexico-stad

Hallo mensen,

Ik ben weer in Cozumel, nu in een internet bar. Ff mijn mailtjes lezen en een kort berichtje op mijn site plaatsen. Ik heb eigenlijk niet zo gek veel meegemaakt. Bij mijn vorige foto's heb ik wat foto's gedaan van mijn zipline avontuur. Het was een excursie in Cozumel. Was wel erg leuk om te doen maar ik zou daar nooit 90 dollar voor over hebben. Gelukkig kunnen wij die excursies gratis doen.
Ik ga tegenwoordig meer naar buiten. Soms heb je geen tijd of ben je in port manning en dan moet je ook op het schip blijven. Maar zodra ik tijd heb ga ik steeds vaker lekker naar het strand. Op 1 van de foto's kun je het resort zien waar ik naartoe ga. Heerlijke plek met een zwembad, mooi strand, aardige mensen en super lekker mexicaans eten. hmmm.
Het enige nadeel is dat ik hier modder vet aan het worden ben. Misschien moet ik maar eens wat meer gaan sporten.
Ik heb ook wat foto's van mijn formele uniform erbij gedaan. De rok moet nog steeds vermaakt worden, nu rol ik hem steeds op. hihihih
Voor de rest maak ik hier eigenlijk weinign mee. Veel dagen zijn wel hetzelfde. Veel feestjes en hard werken en zo nu en dan lekker in de zon liggen.
Hoe gaat het met jullie daar in nl? Bedankt voor de mailtjes. Ik vind het altijd super leuk om mailtjes te lezen. Ik mis iedereen natuurlijk wel!
Eind april komen mijn ouders, broer en oom en tante en neefjes cruisen. Daar kijk ik erg naar uit. Ben benieuwd wat ze ervan vinden. En daarna nog 2 twee maanden ofoz en dan ben ik weer thuis. ik verwacht rond eind juni weer thuis te kunnen zijn. Maarja je weet het nooit hier.

Meer heb ik eigenlijk niet te melden.
Groetjes daar en kussss

• 06 Maart 2011 - 09:34

Christa:

Ha die Clairetje,
    Leuk verhaaltje weer. Saaie boel daar: feesten, werken zonnen, excursies, lekker zon de hele dag!
    Nog 6 weken en we vertrekken jouw kant op. Het begint nu toch wel te naderen. Hebben er ontzettend veel zin in.
    De foto's met je officiële uniform, zie ik niet op je site staan. Gelukkig ken ik hem al. Hartstikke mooi.
    Dag lieverd. Geniet er maar lekker van als je niet hoeft te werken. Hele dikke kus, mams

• 06 Maart 2011 - 12:01

Henk:

Hoi Claire, hier de vriend van je moeder! Fijn dat hetgoed gaat met je. Het was inderdaad schrikken met dat ongeluk, heb tijdje last gehad van de knieen. Waarschijnlijk tegen het stuur aangeknalt toen ik op z'n kantje rolde. Sprak gisteren de andere bestuurder en die zei dat-ie mij eigenlijk ook niet had gezien............nouja. Doe nog ff je best daar en tot ziens! Groeten van Rag en Youp.

• 06 Maart 2011 - 19:33

Tanja:

Hoi Claire, je schrijft: ik ben weer in Cozumel, alsof je het over Loo of Colmschate hebt! Hoe gewoon!!! OMG!! Ik ben toch weer blij als jij hier door de Kuiperij paradeert. Maar geniet nog maar even voordat het zover is! Hier is er nog steeds helemaal niks gebeurd. Dat de zon vandaag volop heeft geschenen is groot nieuws!! Kun je nagaan! Ik heb vandaag 20 km gelopen en daar ben ik heel trots op. En ik ben niet eens kapot!! Zit je niet in de gym in je vrije tijd? Da's toch lekker! Maar nie heus! Het is vanavond weer Boode op Zondag, is dat niet lachen als je daar nu aan denkt? Dat verschil! Hahahaha! Ik wens je nog heel veel hele leuke dagen met ongelofelijk veel "domme" lol!!!! Hele dikke kuzzzzzz, Tanja

• 07 Maart 2011 - 15:25

Diny:

Hoi Claire,
    Hier ook nog een reactie van de buurtjes Bathmen. Lekker vooruitzicht dat je ouders en broer komen he? Dat duurt nog maar ff.
    Tot die tijd, werk ze! Misschien kun je als sport het dek op en neer rennen?
    Groetjes Diny en Bert

• 13 Maart 2011 - 21:27

Paul:

Lieve schat,

Fijn om steeds je verhalen te lezen. Het wordt steeds vertrouwder, zowel voor jou en ook voor mij.
    Hie in Deventer alles op orde. Voorjaar komt eraan. De krokussen staan volop in kleur en de nachtvorst is zo goed als verdwenen.
    Met vrienden gisteren vanaf het Ijsselhotel de stad bezocht en daarna bij ons thuis gegegten. Een zeer geslaagde avond! Aanstaande vrijdag gaan wij een dagje mee doen met ''Nederland doet''. Wij hebben gekozen om oudere mensen met de nieuwe Opel Zafira naar Olst terijden en ze daar een gezellige middag te bezorgen. Ik stop Jan achterin de kofferbak en kan 6 mensen extra meenemen!
    Lieve Claire, geniet van je avontuur!

Kus

Paul

• 03 April 2011 - 09:32

Marjolijn:

Hey Claire!!

Wat heb jij het slecht! Feesten, zonnen (tja wel hard werken) en een super omgeving! Leuke foto's allemaal zeg! Enne, zo moddervet ben je nou ook weer niet hoor! Je ziet er goed uit! Wat leuk dat je familie die kant op komt! Dat gaat heel gezellig worden! Nou meis, we missen je hier maar jij moet gewoon nog even genieten van alles!!

Dikke kus Marjolijn